2013 m. gegužės 21 d., antradienis

Labai šokoladinis pyragas

Tai tikrai laaaaaaabai šokoladinis pyragaitis... Pati pyrago tešla su šokoladu, kremas šokoladinis ir dar plius šokoladas!!! ŠOKOLADAS ŠOKOLADE.



Naudota 18cm skersmens forma.

Reikės:

tešlai
3 kiaušiniai
230g miltų
70ml šilto vandens
100ml aliejaus
150g cukraus
6 šaukšteliai kakavos
3 a. š. kepimo miltelių
100g juodojo šokolado
kremui
indelio ,,Nutellos"
70g ištirpinto sviesto
100g pieniško šokolado


Gaminimas:
TEŠLA. 

  • Baltymus atskirti nuo trynių. Trynius išplakti su cukrumi iki purios masės. Įpilti aliejų ir vandenį. Maišyti, kol pradės putoti. Sudėti miltus, kakavą ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.
  • Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į kakavinę tešlą. Šokolado gabaliukus apvolioti miltuose ir sudėti į tešlą. Formą ištepti sviestuir kepti apie 35min. 180C orkaitėje. Iškepusį gerai atvėsinti
KREMAS.

  • Ištirpinti šokoladą garų vonelėje. Viską gerai išmaišyti.
SURINKIMAS.


  • Pyragą perpjauti per pusę, užtepti kremą, užvošti kitu lakštu.







SKNAUS :))))

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą