kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
obuolio
cukraus
Gaminimas:
- Supjaustyti obuolį riekėlėmis. Supjaustyti išilgai lakštus. Obuolį apsukti su tešla ir apibarstyti cukrumi. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
daug cinamono + cukrus + vanilinis cukrus
kelių šaukštų pieno
Gaminimas:
- Supjaustyti išilgai lakštus ir truputį ištemti, kad pailgėtų. Aptepti pienu, susukti ir apibarstyti cinamono ir abiejų rūšių cukraus mišiniu. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.
ŠITIEMS reikės:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
aviečių (ar kokios kitos) uogienės
Gaminimas:
- Lakštus mažumėlę pakočioti ir supjaustyti į 5x5cm kvadratus. Dėti į vidurį uogienės šauktelį, užspausti kraštelius. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.
ŠITIEMS reikės:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
alyvuogių
ilgų smeigtukų
provanso žolelių mišinio
Gaminimas:
kmynų
druskos
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą