2013 m. gegužės 22 d., trečiadienis

Kokosiniai biscotti

Esu biscotti fanatikė ir nieko nepakeisi.. Dar vieni nuostabučiai :)




Reikės:
2 kiaušiniai
1 ir puse stiklinės miltų
pusės a.š. druskos
2 a. š. kepimo miltelių
4 a. š. vanilinio cukraus
pusės stiklinės cukraus
stiklinės kokoso drožlių

Gaminimas:

  • Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, abiejų rūšių cukrų, kokoso drožles. Kitame dubenyje išplakti lengvai kiaušinį su druska. Įmaišyti į birių produktų dubenį. Išminkyti tešlą.
  • Suformuoti ilgą, kokių penkių cm pločio ir kokių dviejų cm aukščio kepaliuką. Dėti jį ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
  •  Kepti 30min 200C orkaitėje.  Išėmus, palikti atvėsti penkias min, sumažinti temperatūrą iki 150С ir palikti džiūti apie 20min. Skanaus :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą