Reikės:
250ml pieno
pusės arbatinio šaukštelio druskos
šaukšto cukraus
370g miltų
7g susų mielių
40g sviesto
įdaras: 70g sviesto, 7 skiltelės česnako, daug krapų, baziliko, raudonėlio, aitriosios paprikos
Gaminimas:
- Pieną kaitinti su sviestu, cukrumi, druska ir pienu, kol sviestas ištirps. Nuimti nuo ugnies. Mieles sumaišyti su miltais. Supilti šiek tiek pravėsusį pieną. Išminkyti. Palikti šiltai, kad padvigubėtų (apie valandą).
- Pakilusią tešlą padalinti į dešimt dalių, suformuoti gražius rutuliukus. Palikti šiltai, kad pakiltų. (apie 45min.).
- Padaryti įdarą: smulkiai supjaustyti česnaką ir sudėti jį į minkštą sviestą ir išsukti subėrus žoleles.
- Bandukes įpjauti per kelias vietas, sudėti įdaro (nepagailėti). Kepti 190C orkaitėje, apie 20min. Įpusėjus kepimui, galima užtarkuoti fermentinio sūrio.
Autorius pašalino šį komentarą.
AtsakytiPanaikintiKamile, ar tapsi mano žmoną ?
AtsakytiPanaikinti