2012 m. gruodžio 2 d., sekmadienis

Le France varškės pyragas

Šiaip, nelabai patinka man kepiniai su varške, bet šitas perfectooo :>

Reikės:
Tešlai
200g sviesto
pusė stiklinės cukraus
3a.š.vanilinio cukraus
2 stiklinės miltų
Įdarui
 pusė kilogramo varškės (geriau liesesnė)
4 kiaušiniai
pusė stiklinės cukraus

Gaminimas:

  • Sviestą sutarkuoti su tarka. Sudėti miltus, cukrų ir vanilinį cukrų. Viską sutrinti rankomis. Turi gautis tokie birūs trupiniai. Kol gaminsim įdarą, padėti į šaldytuvą.
  • Varškę, mikserio pagalba, labai gerai sutrinti. Sudėti kiaušinius ir cukrų. Vėl gerai sutrinti. 
  • Pusę trupinių sutrupinti į skardą ir paspaudyti pirštais. Supilti varškės įdarą ir vėl apibarstyti trupiniais. Galima apiberti cukrumi. Kepti 190C orkaitėje, apie valandą. Nom.












2 komentarai:

  1. Šiandien kepiau, gavosi super skanus beto pagaminamas greit ir paprastai, rekomenduoju!

    AtsakytiPanaikinti