2013 m. gegužės 17 d., penktadienis

Sluoksniuotos tešlos gaminiai







ŠITIEMS reikės:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
obuolio
cukraus

Gaminimas:
  • Supjaustyti obuolį riekėlėmis. Supjaustyti išilgai lakštus. Obuolį apsukti su tešla ir apibarstyti cukrumi. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.





ŠITIEMS reikės
:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
daug cinamono + cukrus + vanilinis cukrus
kelių šaukštų pieno

Gaminimas:
  • Supjaustyti išilgai lakštus ir truputį ištemti, kad pailgėtų. Aptepti pienu, susukti ir apibarstyti cinamono ir abiejų rūšių cukraus mišiniu. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.




ŠITIEMS reikės:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
aviečių (ar kokios kitos) uogienės

Gaminimas:
  • Lakštus mažumėlę pakočioti ir supjaustyti į 5x5cm kvadratus. Dėti į vidurį uogienės šauktelį, užspausti kraštelius. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.

ŠITIEMS reikės:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
alyvuogių 
ilgų smeigtukų
provanso žolelių mišinio

Gaminimas:
  • Lakštus supjaustyti vieno cm ilgio juostelėmis. Užmauti dvi juosteles, užmauti alyvuogę, paskui, vėl sukti ir mauti tešlos lakštus ir t.t. Apibarstyti žolelėmis. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.




ŠITIEMS reikės:
kelių lakštų atšaldytos bemielės sluoksniuotos tešlos
kmynų
druskos

Gaminimas:
  • Lakštus supjaustyti vieno cm ilgio juostelėmis. Apibastyti kmynais ir žiupsneliu druskos. Apibarstyti žolelėmis. Dėti į 200C į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti apie 15min.
SKANAUS



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą