Reikės:
125g sviesto
125g cukraus
~260g miltų
1 kiaušinis
50g kokoso drožlių
1 a.š. kepimo miltelių
2 a.š. vanilinio cukraus
2 a.š.cinamono
3 v. š. grietinės
vandens aptepimui
Gaminimas:
- Kambario temperatūros sviestą sutrupinti su miltais ir kepimo milteliais iki birių miltukų. Įberti cukrų,išmaišyti. Kiaušinio baltymą nuo trynio atskirti. Trynį sudėti į tešlą, o baltymą suplakti iki standžių putų ir vėl sudėti į tešlą. Gerai išminkyti. Sudėti grietinę ir vėl gerai išminkyti. Padalinti tešlą į dvi dalis. Į vieną įminkyti vanilinį cukrų, o į kitą cinamoną. Dėti į šaldytuvą pusvalandžiui.
- Išėmus, iškočioti didelius stačiakampius kokių 3mm storio su viena tešlos dalimi ir kita taip pat. Patepus vieną vieną vandeniu, uždėti kitą ant viršaus ir susukti į ritinėlį. Supjaustyti centimetro pločio apskritimus. Kepti 200C orkaitėje, apie 15min.
Šaltinis čia :)
Autorius pašalino šį komentarą.
AtsakytiPanaikinti