Reikės:
Makaronams2kiaušiniai
1 stiklinė miltų
žiupsnelio druskos
Mėsos įdarui400g faršo
3 šaukštai majonezo
3 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas garstyčių
1 didelė paprika
1 vidutinis svogūnas
prieskoniai (aitrioji ir saldžioji paprika, juodieji pipirai) pagal skonį
Sūrio padažas100g sūrio
100ml pieno
juodųjų pipirų pagal skonį
Gaminimas:
- Darome makaronus. Į dubenį suberiame miltus, kiaušiniu ir druską. Išminkyti tešlą. Minkyti apie 5min., o paskui palikti dar 5min. pabrinkti. Iškočioti plonutę tešlą ir supjaustyti labai plonomis juostelėmis. Palikti 20min.
- Gaminame mėsos įdarą. Smulkiai (galima per tarką) supjaustome papriką, svogūną. Sumaišome su faršu, majonezu, pomidoru padažu, garstyčiomis ir prieskoniais. Palikti apie 30min.
- Pieną supiltį į puodą. Pakaitinti truputį. Suberti sūrį. Pakaitinti apie 1min. ir nukelti nuo ugnies ir maišyti. Sudėti pipirus.
- Makaronus virti pasūdytame vandenyje apie 10min., o mėsytę kepti įkaitintoje keptuvėje. Į išvirtus makaronus suberti kelis šaukštelius sezamo sėklų ir alyvuogių aliejaus.Dėti makaronus į lėkštę, ant jų sudėti mėsytę ir padažą.
Saunuole kamilyte.Makaronai su farsu buvo skanus.
AtsakytiPanaikintiĮ pagalbą griebkite makaronų mašinėlę www.pastamaker.lt :)
AtsakytiPanaikinti