Reikės:
100g cukraus
360g miltų
2a. š. kepimo miltelių
110ml pieno
60ml aliejaus
šaukštas vanilinio cukraus
200g varškės
kiaušinis
apibarstymui: cukrus, aguonos, sezamo sėklos, kokoso drožlės
Gaminimas:
- Kiaušinio baltymą išmaišyti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilti pieną, aliejų, pertrintą varškę ir viską gerai išsukti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais. Išminkyti tešlą.
- Tešlą padalyti į 12 dalių, o kiekvieną dalį dar į tris dalis. Iš kiekvieno gabaliuko suformuoti maždaug penkiolikos cm ilgio juosteles ir supinti kasytes.
- Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti kiaušinio ir kelių šaukštų pieno plakiniu. Apibarstyti cukrumi, aguonomis, sezamo sėklomis, kokoso drožlėm. Kepti 200C orkaitėje apie 15min. Skanaus :)
Šaltinis.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą