2012 m. gruodžio 22 d., šeštadienis

Cinamoniniai BISCOTTI

Labai skanūūūūūs :)

Reikės:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
90g sviesto
žiupsnelis druskos
3 a. š. cinamono
2 kiaušiniai
trynys ir baltymas atskirai
riešutų saujelė

Gaminimas:

  • Miltus sumaišyti su druska, kepimo milteliais ir cinamonu.
  • Kambario temperatūros svietą išsukti su cukrumi. Įmušti po vieną kiaušinius ir trynį. Sudėti riešutus ir sausus produktus. Išminkyti.
  • Ant skardoje patiesto kepimo popieriaus padaryti du kaip duonos kepaliukus. Aptepti lengvai iškepti kiaušinio baltymu. Kepti 170C apie 30 minučių.
  • Išėmus, atvėsinti apie 10min ir kepaliukus supjaustyti riekelėmis. Sudėti vėl į skardą 10min, paskui apversti kitą pusę ir  vėl kepti 10min.
SKANAUS :))

Šaltinis čia :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą