Reikės:
2 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
2 a. š. kepimo miltelių
90g sviesto
žiupsnelis druskos
3 a. š. cinamono
2 kiaušiniai
trynys ir baltymas atskirai
riešutų saujelė
Gaminimas:
- Miltus sumaišyti su druska, kepimo milteliais ir cinamonu.
- Kambario temperatūros svietą išsukti su cukrumi. Įmušti po vieną kiaušinius ir trynį. Sudėti riešutus ir sausus produktus. Išminkyti.
- Ant skardoje patiesto kepimo popieriaus padaryti du kaip duonos kepaliukus. Aptepti lengvai iškepti kiaušinio baltymu. Kepti 170C apie 30 minučių.
- Išėmus, atvėsinti apie 10min ir kepaliukus supjaustyti riekelėmis. Sudėti vėl į skardą 10min, paskui apversti kitą pusę ir vėl kepti 10min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą