3 su puse stiklinės miltų
4 v. š. cukraus
žiupsnelis druskos
pusės stiklinės aliejaus
pakelis sausų mielių
stiklinė šilto vandens
saujelė aguonų
Gaminimas:
- Vandenį sumaišyti su mielėmis, cukrumi ir gerai paplakti. Palikti 15min, kad suputotų.
- Kitame dubenyje sumaišyti miltus su aguonomis ir druska. Supti mielių mišinį, o paskui aliejų. minkyti tešlą apie 10min. Palikti kilti apie 2val. šiltoj aplinkoj
- Iš tešlos padaryti volelius maždaug 1cm storio. Supjaustyti aštriu peiliu apie 1cm pločio kubelius. Dėti ant miltais pabarstytos skardos ir kepti kol gražiai paruduos 180C orkaitėje.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą