2kiaušiniai
150g kambario temperatūros sviesto
190g miltų
2 a. š. kepimo miltelių
3 a. š. vanilinio cukraus
150g cukraus
ant šaukštelio galo druskos
2 v. š. kakavos
50 ml pieno
6 v. š. stiprios kavos
aš dar nuo savęs įpyliau puse stiklinės romo, bet jo tik labaaaaai švelnus kvapas jautėsi
šokolado
Gaminimas:
- Pirma užplikome kavą,kad kol gaminsime tešlą, ji atvėstų. Ištrinti sviestą su druska,cukrumi iki purumo. Po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir įmaišyti į tešlą. Galiausiai supilti pieną ir gerai išmaišyti.
- Puse tešlos atskirti ir į suberti kakavą, kavą ir romą. Į kitą tešlos dalį sudėti vanilinį cukrų ir gabaliukais supjaustytą šokoladą, bet jis nebūtinas.
- Orkaitę įkaitinti iki 180C. Į keksiukų formą dėti vieną šaukštelį baltos, vieną šaukštelį rudos tešlos. Kepti apie 25min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą