2012 m. gruodžio 29 d., šeštadienis

Pieninio šokolado pyragas

Reikės:



100 g pieniško šokolado
100 g minkšto sviesto
50 g cukraus
žiupsnelio druskos
2 didelių kiaušinių
105 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
2 a.š. kakavos

Gaminimas:

  • Šokoladą ištirpinti karštų garų vonelėje ir atsideti.
  • Sviestą kartu su cukrumi bei žiupsneliu druskos išplakti iki baltos purios masės. Po vieną imušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant. 
  • Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei kakava ir isijoti į sviesto masę. Atsargiai įmaišyti.  Dabar belieka tirpintą šokoladą įmaišyti ir tešlą sukrėsti į riebalais pateptą forma ir pašauti į įkaitintą 175° orkaitę 40min. Skanaus ;)



Šaltinis  čia :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą