100 g pieniško šokolado
100 g minkšto sviesto
50 g cukraus
žiupsnelio druskos
2 didelių kiaušinių
105 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
2 a.š. kakavos
100 g minkšto sviesto
50 g cukraus
žiupsnelio druskos
2 didelių kiaušinių
105 g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
2 a.š. kakavos
Gaminimas:
- Šokoladą ištirpinti karštų garų vonelėje ir atsideti.
- Sviestą kartu su cukrumi bei žiupsneliu druskos išplakti iki baltos purios masės. Po vieną imušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant.
- Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei kakava ir isijoti į sviesto masę. Atsargiai įmaišyti. Dabar belieka tirpintą šokoladą įmaišyti ir tešlą sukrėsti į riebalais pateptą forma ir pašauti į įkaitintą 175° orkaitę 40min. Skanaus ;)
Šaltinis čia :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą