Reikės:
160g sviesto
2 stiklinių miltų
1 stiklinės avižinių dripsnių
1 stiklinės avižinių dripsnių
1 kiaušinio
100g juodojo šokolado
100g juodojo šokolado
100g baltojo cukraus
100g rudojo cukraus
1 didelio ar 2 mažų bananų
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
100g rudojo cukraus
1 didelio ar 2 mažų bananų
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
pusės arbatinio šaukštelio druskos
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
apie 70g kapotų ir paskrudintų keptuvėje žemės riešutų
apie 70g kapotų ir paskrudintų keptuvėje žemės riešutų
Gaminimas:
- Sviestą šiek tiek patirpiname mikrobangų krosnelėje ir išsukame su abiejų rūšių cukrumi iki purios masės. Įmušame kiaušinį, beriame druską, pilame vanilės ekstraktą, sudedame sutrintą bananą ir viską išmaišome.
- Šokoladą sulaužome iki gabaliukų ir suberiame į tešlą kartu su riešutais, išmaišome. Beriame miltus su kepimo milteliais ir avižinius dripsnius, dar kartą išmaišome.
- Po šaukštą tešlos dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 15min
SKANAUS :>
Šaltinis čia :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą