Reikės:
Sviestas, 100 gr.
Rudas cukrus, 50 gr.
Cukrus, 50 gr.
Kiaušinis, 1 vnt.
Vanilės ekstraktas, 0.5 a.š.
Greipfrutų sulčių, 2 v.š.
Miltai, 300 gr.
Kepimo milteliai, 1 a.š.
Juodojo šokolado, 100 gr.
Gaminimas:
·
Sviestą ištirpinti, sudėti cukrų ir gerai viską
išmaišyti. Įmušti kiaušinį, supilti vanilę ir viską išmaišyti.
·
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir sudėti
į kiaušinio ir sviesto masę. Viską išmaišyti, kad neliktų gumuliukų.
·
Šokoladą susmulkinti ir įmaišyti į tešlą. Ant
kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, dėti po susuktą rutuliuką tešlos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie
15min.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą