Reikės:
250g avižinių dripsnių
dvi saujos razinų
po saują saulėgrąžų, sėmenų,aguonų, sezamų, džiovintų obuoliukų
100g žemės riešutų
kiaušinis
100g sviesto
100g cukraus
2 a. š. vanilinio cukraus
2 v. š.miltų
Gaminimas:
- Pakepinti riešutus ir lukšteius nulupti. Juos sumaišyti su avižiniais dripsniais, razinomis, saulėgrąžomis, sėmenom, aguonom, sezamais, džiovintais obuoliukais, cukrumi ir vaniliniumi cukrumi.. Įmušti kiaušinį. Išmaišyti. Pilti pravėsusį ištirpintą sviestą ir miltus. Gerai išmaišius palaukti apie 10min, kad sustingtų.
- Formuoti šaukštu ar formelėmis ant kepimo popieriaus išklotos skardos. Kepti apie 15min. 180C.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą