Reikės:
220 g
avižinių dribsnių
1 stiklinė
1/2 stiklinė cukraus
1/2 a.š.
sodos
120 g atšaldyto
sviesto
1 kiaušinis
1/2 puodelio
obuolienės ar kitos mėgstamos uogienės
Gaminimas:
- Dideliame dubenyje sumaišykite visus sausus ingredientus - avižinius dribsnius, miltus, cukrų ir sodą. Atšaldytą sviestą įtarkuokite į dubenį ir trindami pirštais padarykite trupinukus.
- Įmuškite kiaušinį ir pamaišykite.
- 3/4 tešlos sudėkite į apvalų kepimo indą, ant jo užtepkite džemą, ant viršaus paskleiskite likusius trupinius ir kepkite 30 - 40 min., kol viršus gražiai parus.
Skanaus...
Šaltinis čia :)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą