Reikės:
4 šaukštų cukraus
sausainiams apvolioti
3 st. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
1/4 a.š. druskos
2 a.š. malto imbiero
2 a.š. malto cinamono
1/2 st. aliejaus
1/4 st. skysto medaus
1/2 st. pieno
1/2 st. cukraus
3 st. miltų
2 a.š. kepimo miltelių
1/4 a.š. druskos
2 a.š. malto imbiero
2 a.š. malto cinamono
1/2 st. aliejaus
1/4 st. skysto medaus
1/2 st. pieno
1/2 st. cukraus
2a.š. vanilinio
cukraus
Gaminimas:
- Dideliame dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, druską ir prieskonius. Kitame dubenėlyje gerai išmaišyti aliejų, pieną, melasą, cukrų bei vanilinį cukrų. Gerai išmaišyti miltų mišinį su skysčiais, išminkyti. Tešla gaunasi minkšta.
- Formuoti sausainius, juos apvolioti cukruje ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardelės, palikdami kokių 3cm tarpus. Kepti 15 minučių 180C orkaitėje. Išimti ir padėti ant grotelių, kad visiškai atvėstų.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą