Reikės:
250g sviesto
2 stiklinės miltų
žiupsnelis druskos
100g cukraus
2 a. š. vanilinio cukraus
1 a. š. kepimo miltelių
kiaušinis
įdarui: uogienės (labiausiai tinka obuolienė), du šaukštai krakmlo
aptepti: kiaušininis
apibarstyti: aguonosGaminimas:
- Sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Įmušti kiaušinį. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius. Išminkyti tešlą ir palikti bent valandai šaldytuve.
- Išėmus, iškočioti kokių 3mm storio lakštus ir supjaustyti norimo dydžio kvadratėliais. Per vidurį dėti uogienę, sumaišytą su krakmolu. Užkloti kitu kvadratėliu ir gerai užspausti. Dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepti kiaušiniu, apibarstyti aguonomis ir kepti 210C orkaitėje apie 15min. Skanaus :>
Kamile, smagu, kad turi daug receptų, bet jų visų nebūtina per vieną dieną į skonių blogą sukelti. Tai nėra naudinga nei tavo lankytojų skaičiui didinti, nei gražu prieš kitus tinklaraštininkus.
AtsakytiPanaikintiGerai, aišku. Atsiprašau, jei sukėliau nepatogumų.
AtsakytiPanaikinti