Reikės:
250 g miltų
100 g cukraus
šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštelių vanilinio cukraus
50 g šalto margarino
50 g razinų
kiaušinio
50 ml vandens
pusės šaukštelio sodos
šaukštelio acto
Gaminimas:
100 g cukraus
šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštelių vanilinio cukraus
50 g šalto margarino
50 g razinų
kiaušinio
50 ml vandens
pusės šaukštelio sodos
šaukštelio acto
Gaminimas:
- Orkaitę įkaitinti 190C.
- Miltus, cukrų, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų sumaišom dideliam dubenį.
- Įpjaustyti šaltą margariną ir trinam tarp pirštų, kol pasidaro trupiniai. Įmušti razinas ir padaryti duobę, į kurią įmušti kiaušinį. Į vandenį pilam actą ir sodą. Pilti į tą pačią duobę ir minkom, kol nelieka sausų miltų.
- Tešlą padalyti į 20 dalių. Padaryti tarp pirštų rutuliukus, dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 20min. SKANAUS
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą